Korte Heuvelstraat 14
2920 Kalmthout

Op afspraak

32 (0) 495 25 62 04

Onze ervaring,
uw belevenis.

Scroll en ontdek onze diensten

01

Interieuradvies

Bij het inrichten van een ruimte komt veel kijken. Hoe kan u de verschillende ruimtes op harmonieuze wijze op elkaar afstemmen? Voor welke kleuren gaat u? Welke stijl past bij uw persoonlijkheid? Welke systemen en stoffen kiest u het best in functie van uw ramen? En hoe kan u het geheel op voorhand visualiseren? Wij ontzorgen u en filteren de beste materialen uit de eindeloze mogelijkheden. Aan de hand van moodboards, stalen en uitgebreid advies tonen wij u de geselecteerde materialen voor uw interieur. Zelfs bij een nieuwbouwproject of verbouwing denkt u best tijdig aan de eindafwerking, zodat een optimaal resultaat kan verzekerd worden. Daarom staan wij u en uw (interieur)architect graag bij vanaf de planfase tot de afwerking. 

02

Raamdecoratie

De functie van een gordijn is meer dan louter het bedekken van glas. Het is het design element bij uitstek om uw ruimte stijlvol aan te kleden. Bovendien dient raamdecoratie als licht- en luchtfilter. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de ideale raamdecoratie voor uw interieur. Rol-, vouw- of wave- gordijnen, lamellen of screens? Roedes of rails, ingewerkt of liever zichtbaar? Elektrische of manuele bediening? Vragen over het meest gepaste type zonwering? Samen met u kijken we naar wat past binnen uw interieur, verwachtingen, budget en planning.

03

Wandbekleding

Muren omarmen een kamer en vormen een essentieel onderdeel in iedere ruimte. Hun rol is dan ook onmisbaar bij het creëren van een interieur in balans. Ga dus niet lichtjes over het kiezen van de juiste wandafwerking. Gaat u voor een sobere stijl met geschilderde muren? Of mag het iets luxueuzer zijn en legt u liever accenten met wandbekleding van de hoogste kwaliteit? Schildertechnieken – op ambachtelijke wijze uitgevoerd – behoren eveneens tot ons aanbod dankzij onze jarenlange samenwerking met ervaren vakmannen.

04

Dienst na verkoop

Na de plaatsing en uitvoering van de werken kan u rekenen op onze uitgebreide dienst na verkoop. Per klant houden wij een gedetailleerd dossier en materialenpaspoort bij van alle gedane aankopen. Zit u na verloop van tijd met een vraag over het onderhoud van uw systemen of materialen, hebben wij meteen het gepaste antwoord klaar. Herstellingen kunnen efficiënt en binnen korte termijn worden uitgevoerd dankzij onze nauwkeurige opvolging van uw persoonlijke klantenfiche.

Onze stijl in beeld