Korte Heuvelstraat 14
2920 Kalmthout

Op afspraak

32 (0) 495 25 62 04

Van Mertens Decor tot House.m

Met meer dan 30 jaar ervaring in textiel en stijl, brengen wij u de Windows & Walls Concepts van House.m: duurzame concepten die dé finishing touch aan uw interieur geven.

Nicole Boden

Ondernemer. Interieurvormgever. Gepassioneerd kunstliefhebber. Galeriehouder. Dat ben ik, Nicole Boden. Ik heb me altijd geïnteresseerd in de mooie dingen in het leven, wat me leidde tot studies van Beeldende Kunsten en Modetextiel, alsook studies van  Materialen en Technieken van de Kunst. 

Sinds 1993 ben ik expert op het gebied van textiel en interieur. Jarenlang runde ik als zaakvoerder de succesvolle interieurzaak Mertens Decor in Wuustwezel. Met House.m breiden we ons succes uit en verenig ik mijn focus op textiel en exclusieve wandbekleding met een heldere blik op de toekomst.

In de toekomst staat duurzaamheid centraal. Onze Windows & Walls Concepts bieden originele ontwerpen en vindingrijke  toepassingen met circulariteit als ultieme doel. Ik schep plezier in het bedenken van creatieve oplossingen en het meedenken met de klant. Ik kan me inleven in de stijl van de klant en ben graag nauw betrokken in het hele proces. Geen geschenk is zo groot als de tevredenheid van mijn klanten! Daar sta ik elke dag voor paraat.

Onze waarden