Korte Heuvelstraat 14
2920 Kalmthout

Op afspraak

32 (0) 495 25 62 04

Begeleiding van planfase tot eindfase

House.m helpt u bij het vormgeven van uw gedroomde interieur. Met een persoonlijke aanpak en een deskundig oog voor detail, vullen we uw eisen en verwachtingen moeiteloos in. We zetten hierbij in op duurzame materialen én duurzame relaties: al jarenlang werken wij samen met integere en vakkundige partners, zodat u zeker bent van een perfect afgewerkt resultaat.

01

Persoonlijke begeleiding
vanaf de planfase

Wij leggen de lat hoog en houden rekening met alle bestaande obstakels. Al tijdens het eerste intakegesprek meten wij de ruimte en ramen op, zodat het concept met precisie kan worden uitgedacht. Na het in kaart brengen van al uw noden en de uitgevoerde opmeting, maken wij een preselectie van de bruikbare systemen en materialen. Tijdens een opvolggesprek presenteren wij u alle keuzemogelijkheden met een onderbouwd advies aan de hand van staalmateriaal en technische fiches. In het geval van nieuwbouw of verbouwingen, kan er door onze begeleiding vanaf planfase in samenwerking met uw (interieur)architect meer rekening worden gehouden met uw wensen betreffende de interieurafwerking. Wij houden van open en integere communicatie: we zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Ook tot lang na de plaatsing, blijven wij steeds tot uw beschikking. Vragen over het onderhoud van uw stoffen? Een beschadiging op het behang? Wij blijven via alle mogelijke kanalen beschikbaar voor uw vragen.

02

Gebruik van slimme materialen van duurzame kwaliteit

Dankzij onze slimme en weloverwogen materiaalkeuzes is uw interieur van duurzame kwaliteit. House.m werkt uitsluitend samen met leveranciers van hoogwaardige materialen en technieken met oog voor mens én natuur. Wij gaan na welke kwaliteitsnormen zij hanteren en houden rekening met hun duurzaamheidsstrategie. Op basis van deze criteria bieden wij u een ruim gamma van artikelen aan met een zo kort mogelijke keten. Verder informeren wij u uitgebreid over het onderhoud van uw aangekochte materialen en systemen om zo hun levenscyclus te verlengen en te verduurzamen. Zo kiezen we voor een beperkte impact op het klimaat, met een onbeperkte impact op de schoonheid van uw interieur. Onze Windows & Walls Concepts zorgen voor een degelijk en betrouwbaar resultaat waar u jarenlang plezier van zal hebben.

03

Realisaties op maat met oog voor detail

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in ons vak en werken volledig op maat. Door onze kennis te combineren met onze passie en creativiteit, maken we ieder interieur uniek. Als toegewijd ontwerper vertalen wij uw vragen en wensen graag naar een onberispelijk resultaat. Alles begint dan ook met luisteren: we willen weten hoe u denkt over het project, zodat we een volledig beeld hebben van wat u juist zoekt. Naast aandacht voor detail, streven we naar perfectie. Het is ook om deze reden dat we graag met u meewerken vanaf de planfase.